O nama

Sve o My Way Laser studiu

Upoznajmo se

MY WAY LASER STUDIO je estetski studio koji će vam pružiti uslugu na visokom nivou.Nalazimo se u Krfskoj ulici,na Zvezdari u prijatnom ambijentu. Pored stručnog I sertifikovanog osoblja,sa zadovoljstvom se možemo pohvaliti kvalitetnim aparatima za lasersku epilaciju,kao I aparatima za tretmane lica. Naši aparati osim CE sertifikata i atesta Agencije za lekove Srbije,poseduju i nemački TÜV sertifikat koji dokazuje proverenost i pouzdanost svih tehničkih karakteristika naših aparata.Koristimo kozmetiku vrhunskog kvaliteta,namenjenu isključivo za profesionalnu negu u renomiranim kozmetičkim salonima.
Naši prioriteti su zadovoljni klijenti,posvećenost poslu,profesionalizam,besprekorna higijena objekta sa svim sanitarnim propisima,kao I propisana sterilizacija instrumenata. Entuzijazam je ono što nas pokreće,a dobre reakcije na posao koji radimo daju nam dodatnu sigurnost,ali I osećanje da u svakom novom danu moramo biti bolji.
Naš tim

O vama brinu profesionalci

Galerija salona

Pogledaj naše pakete

Duguješ sebi ovaj momenat

Izaberi paket po svojoj meri
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
članova tima
Recenzije

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

Slobodno nas kontaktirajte za dodatne informacije ili zakazivanje.

Tu smo zbog vas.