Laserska epilacija

Laserska epilacija je najsavremenija i najefikasnija procedura otklanjanja neželjenih dlačica sa trajnim rezultatima. Ona predstavlja svetski priznatu i bezbednu metodu trajnog uklanjanja dlačica sa lica i tela. Lasersku epilaciju mogu raditi kako žene,tako i muškarci. Laserski snop prolazi kroz kožu do folikula dlake, koji se zatim pretvara u toplotu i na taj način trajno uništava folikul dlake, bez oštećenja površine kože.

Koliko je potrebno tretmana uraditi i koji je razmak izmedju tretmana ?

U zavisnosti od tipa dlačica i stepena maljavosti najčešće je potrebno oko 6 tretmana do postizanja punog efekta(u nekim slučajevima I više).Razlog za ponavljanje tretmana je u tome  što u trenutku tretmana nisu sve dlačice u istoj fazi rasta,a laser uništava samo one folikule koji su u aktivnoj (anagenoj) fazi rasta.Upravo zato je bitno da se tretmani rade u kontinuitetu na 4-6 nedelja,kako bi se postigao potpuni efekat. Već nakon prvog tretmana,u proseku se uništava 20-30% tretiranih folikula dlake. Ono što je interesantno da ćete brijač do sledećeg tretmana koristiti znatno redje, dlake ce biti tanje, a koža mekša.Nakon poslednjeg tretmana epilacije,efikasnost uklonjenih dlaka je oko 80-90% .

Da li je epilacija bezbedna?

Laserska epilacija je potpuno bezbedna ukoliko ga izvodi stručno i sertifikovano osoblje.Zahvaljujući tačno odredjenoj talasnoj dužini, snop lasera pogadja samo pigment u dlakama,bez bojazni da se mogu oštetiti okolne strukture. S’obzirom da laser prodire samo nekoliko milimetara u kožu, možete biti sigurni da se žlezdane strukture ne mogu oštetiti, jer se one nalaze dublje.

DA LI JE EPILACIJA BOLNA?

Laser koji koristimo ima pojačan sistem hladjenja,tako da je tretman epilacije na 80% tela potpuno bezbolan. Na osetljivijim regijama,kao što su bikini zona I pazuh,oseća se minimalna nelagodnost u vidu peckanja. U poredjenju sa depilacijom,nelagodnost koja se oseća je znatno manja,a I sam tretman traje kraće,a rezultati su fantastični.

PRIPREMA ZA LASERSKU EPILACIJU

  • Da bi se postigao željeni efekat, pre dolaska na lasersku epilaciju, ne treba uklanjati dlake iz korena (depilirati voskom ili čupati pincetom) 3-4 nedelje.Dozvoljeno je koristiti brijač ili depilacionu kremu.
  • Regija koju želite da epilirate bi trebala biti obrijana dan ranije brijačem.
  • Na dan zakazanog termina,ne treba koristiti kreme za telo,kao ni dezodorans (ukoliko se radi regija pazuha)

TRETMAN POSLE LASERSKE EPILACIJE

  • Minimum 10-14 dana nakon epilacije,treba izbegavati sunčanje I obavezno koristiti zaštitnu kremu,kako se ne bi javila hiperpigmentacija kože(tamne fleke).
  • Nakon tretmana laserske epilacije,poželjno bi bilo izbegavati saunu,đakuzi i bazene

24-48h posle tog perioda, sve aktivnosti su bezbedne.

U pauzi između tretmana, dlake otklanjati isključivo brijačem.

KO NIJE KANDIDAT ZA LASERSKU EPILACIJU?

Kontraindikacije za lasersku epilaciju su: trudnoća,epilepsija,onkološki pacijenti,osobe sa poremećajima rada srca(ugradjen pejsmejker)osobe koje koriste fotosenzitivne lekove ili antikoagulantnu terapiju,osobe sa otvorenim povredama na koži. Takođe i osobe koje imaju crvenu (riđu) ili sedu dlaku, nisu kandidati za lasersku epilaciju.

HAIR AWAY PRO 3 – SAVREMENI APARAT ZA LASERSKU EPILACIJU

Diodni laser sa tri talasne dužine

ŠTA JE DIODNI LASER?

Diodni laseri spadaju u najuspešnije i najbezbolnije tehnologije za trajno uklanjanje dlaka. Američka asocijacija FDA ga je 2006. priznala kao laser za TRAJNO uklanjanje dlaka pored Aleksandrit lasera i NdYag lasera (IPL i SHR sistemi nisu priznati od FDA). Ovim laserom se skoro bezbolno mogu tretirati svi tipovi kože i svi tipovi dlačica (čak i vrlo tanke dlake). Za razliku od SHR sistema od 808nm čija se sonda sastoji od kvarc (xenon) lampe kao svetlosnog izvora energije sa filterima za talasnu dužinu 808nm, sonda diodnog lasera ima čist koherentan svetlosni zrak od 808nm proizveden diodama. Hair away pro 3 aparat koristi DILAS diode, najpreciznije nemačke tehnologije. Rezultati tretiranja ovim laserom su 80% uklonjenih dlaka već za 4-6 tretmana, dok SHR sistem postiže te rezultate za 8-12 tretmana.

Osim CE sertifikata i atesta Agencije za lekove Srbije,aparat poseduje i nemački TÜV sertifikat koji dokazuje proverenost i pouzdanost svih tehničkih karakteristika naših aparata.

KAKO FUNKCIONIŠE?

Primena niske energije i revolucionarne “in-motion” tehnologije prevlačenja sonde čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni (na 80 % regija je tretman potpuno bezbolan).
HAIR AWAY PRO 3 verzija ovog aparata dizajnirana je za simultanu emisiju svetlosnih talasa tri različite frekvencije koje su adekvatno podešene za uklanjanje tri osnovna tipa dlaka: standardne (808 nm), veoma svetle (755 nm) i tamne/debele dlake (1064nm). Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i podmlađivanje lica i tela.

PREDNOSTI LASERSKE EPILACIJE OVIM LASEROM

  • SVI TIPOVI DLAKA

HAIR AWAY PRO 3 je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine i istovremeno efikasno uklanja sve tipove dlaka.

  • INOVATIVNA SONDA SA POJAČANIM HLADJENJEM

Novi dizajn sondi osim što olakšava prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora ima i specijalno pojačano hlađenje jer je povećana površina metalnog dela za hlađenje i njegov oblik anatomski prilagođen da tokom prelaženja dolazi veća kontaktna površina u dodir sa kožom.

  • EFIKASAN

Diodni laseri su po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju jer im je efektivnost merljiva sa Aleksandrit laserima a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

  • BRZ

In-motion tehnologija trajnog uklanjanja dlaka omogućava brzo prevlačenje sonde preko tretirane regije i time veoma skraćuje trajanje samih tretmana.

  • PODMLAĐIVANJE

HAIR AWAY PRO 3 je optimizovao frekvenciju okidanja svetlosnih impulsa na 10 puta u sekundi čime se postižu izvanredni rezultati kod zatezanja i podmlađivanja kože lica i tela.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima
Popusti na pakete

Specijalni paketi

Paket 1

Ruke, noge i prepone.

Saznaj višeSaznaj više

Paket 2

Noge, prepone i pazuh.

Saznaj višeSaznaj više

Paket 3

Ruke, pazuh, noge, prepone i nausnice.

Saznaj višeSaznaj više

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.