Galvanska struja

ŠTA JE GALVANSKA STRUJA?

Galvanska struja stimuliše mišiće i pospešuje unos hranjivih materija u dublje slojeve kože, ubrzava cirkulaciju,vrši drenažu I stimuliše detoksikaciju ćelija. Inovacija na sondi koju posedujemo je što pored struje poseduje i vakum pa imamo I dodatni benefit – povećan tonus kože i jedriji izgled.

PREDNOSTI GALVANSKE STRUJE

Povećava se vlažnost kože,pospešuje  cirkulacija,koža je očišćena I revitalizovana.

KOLIKO ČESTO MOZEMO RADITI OVAJ TRETMAN?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a za dugotrajne efekte potrebno je ponovoiti proces nekoliko puta u kontinuitetu.

DA LI JE TRETMAN BEZBEDAN?

Tretman je potpuno bezbedan I bezbolan.Siguran je I ugodan za klijenta. Vec po završetku tretmana,možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima.

KADA OVAJ TRETMAN NIJE PREPORUCLJIV?

Ovaj tretman se ne preporučuje kod trudnica, dojilja,onkoloških pacijenata.Takodje nije preporučljiv kod osoba koje imaju pejsmejker ili zubne metalne inplante,kao I kod osoba sa otvorenim ranama na licu,bakterijskim ili gljivičnim infekcijama.

Galvanska struja je deo inovativnog multifunkcionalnog kozmetičkog stuba NONEEDLE MESO 9 in 1, koji može da se kombinuje sa ukupno 9 modernih metoda za klasične kozmetičke tretmane i tretmane podmlađivanja lica i očne regije. Svaka od 9 funkcija može se koristiti kao samostalna metoda, dok se kombinacijom dve ili više povećava delotvornost tretmana.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.