Ultrazvučna špatula

ŠTA JE ULTRAZVUČNA ŠPATULA?

Ultrazvužna špatula ili ultrazvučno čišćenje lica je savremen metod održavanja kože lica čistom.

Ovaj aparat ima sposobnost da temeljno odstrani izumrle celije kao I sve druge nečistoće sa površine kože. Tretman ultrazvučnog čišćenja lica kombinuje dva tretmana. Prvi deo tretmana je nežno uklanjanje mrtvih slojeva kože ultrazvučnom vibracijom, a drugi je unošenje aktivnih supstanci (seruma).

PREDNOSTI ULTRAZVUČNE ŠPATULE

Olakšava I skraćuje vreme klasičnog tretmana I čini ga prijatnim I manje bolnim u odnosu na komedoekspresiju mitisera ručno. Poboljšava cirkulaciju I limfnu drenažu lica,a samim tim koža izleda svežije.Aktivne supstance koje se unose nakon ultrazvučnog čišćenja,prodiru dublje u kožu u odnosu na klasično utrljavanje ili masaže.Zateže kožu I smanjuje otečenost.Odmah nakon tretmana koža izgleda čistije,svežije I jedrije.

KOME SE PREPORUCUJE ULTRAZVUČNA ŠPATULA?

Preporučuje se osobama koje su osetljive na bol prilikom komedoekspresije mitisera ručnim putem ili čija koža burno reaguje na istiskivanje mitisera ručno. Takodje se preporučuje i osobama koje nemaju vremena za duge kozmetičke tretmane, a žele da postignu isti efekat.

KADA TRETMAN NIJE PREPORUČLJIV?

Tretman se ne radi trudnicama i osobama sa hroničnim oboljenjima srca, posebno ukoliko imaju ugradjen pejsmejker.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.