Dermapen

DERMAPEN je elektronski uređaj i jedno je od najsavršenijih rešenja današnjice.

Dermapen (mezoterapija mikroiglicama)je regenerativni i biostimulacioni tretman koji ima za cilj postizanje svežijeg izgleda.Ovom procedurom povećava se prirodna proizvodnja kolagena I omogućava bolja apsorcija aktivnih supstanci.

Mezoterapija mikroiglicama podstiče kožu na regeneraciju, ublažava bore, strije, ožiljke a takođe ima lifting efekat na kožu. Uređaj Dermapen sadrži veliki broj mikroiglica za jednokratnu upotrebu,sa posebnom tehnikom višestrukih vertikalnih uboda po koži I kontrolisanim podešavanjem dubine I brzine prodiranja.

Višestruki kontrolisani ubodi stimulišu proliferaciju kolagena i elastina.

Uređaj Dermapen koristi sterilne hiruške iglice posebno konstruisane za aparat.

KOJE SU PREDNOSTI DERMAPEN TRETMANA?

  • Tretman Dermapenom omogucava da mezo koktel prodre dublje u kožu.
  • Fizičkom stimulacijom mikroubodima,podstičemo kožu na samoregeneraciju.
  • Iglice i kokteli su sterilni i za jednokratnu primenu za svakog klijenta.
  • Odabirom broja igala i kontrolisanom dubinom prodiranja (0.25-2.5mm) pravimo individualni dogovor sa klijentom u zavisnosti od njegove etiologije problema,kao I od regije koja se tretira. Brzina rada se takodje podešava prema individualnoj osetljivosti klijenta tokom tretmana i osetljivosti same regije.

KOJI SU EFEKTI DERMAPEN TRETMANA?

Efekti ovog tretmana su:

  • Ublažavanje i smanjivanje bora ( lica,vrata,dekoltea…)
  • Ublažavanje i smanjvanje ožiljaka ( akne,operacije…)
  • Podmlađivanje, anti-age efekat
  • Regeneracija i biorevitalizacija kože
  • Apsorpcija vitamina hijaluronske kiseline i ostalih aktivnih supstanci

DA LI JE TRETMAN BOLAN?

Tokom tretmana oseća se blago peckanje. Za klijente koji su osetljiviji na bol,koristimo anestetik u obliku kreme.

KOLIKO ČESTO TREBA PONAVLJATI TRETMAN?

U zavisnosti od tipa kože,vrste problema kao I od regije koja se tretira,poželjno bi bilo uraditi 3-5 tretmana u seriji sa razmakom od 2-4 nedelje, kako bi se postigao maksimalni efekat.

Postizanjem željenog efekta,savetujemo primenu tretmana održavanja stimulacije kolagena na svakih 3-6 meseci.

KOLIKO TRAJE OPORAVAK NAKON TRETMANA?

Nakon tretmana DERMAPEN –om može se javiti crvenilo kože, koža na dodir može biti osetljivija nego inače.
Sve ovo je normalna reakcija kože nakon tretmana i može trajati do 2 sata posle tretmana, a stanje se normalizuje do 24 sata posle tretmana.

MERE OPREZA POSLE TRETMANA

Preporučujemo maksimalno izbegavanja sunca i solarijuma nakon tretmana, kupanje u bazenu,kao i agresivnih kozmetičkih tretmana.
Šminka se može naneti tek 24-48h nakon tretmana.
Izbegavati vežbanje minimum 12h nakon tretmana.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.