Radiofrekvencija

ŠTA JE RADIOFREKVENCIJA?

 Radiofrekvencija je revolucionarni tretman koji učvrsćuje, zateže I podiže kožu. Uz pomoć bipolarnih radiotalasa stvara termički efekat u dubljim slojevima kože i na taj način doprinosi prirodnom formiranju i regeneraciji kolagena i elastina. Rezultat je vidljivo zategnuta koža lica već posle prvog tretmana.

PREDNOSTI RADIOFREKVENCIJE

Ovaj tretman je idealan za one koji ne žele invazivne metode,tačnije nisu spremne još uvek da idu “pod nož”. Ovom metodom možemo ublažiti bore,zategnuti I učvrstiti kožu,poboljšati tonus mišića.

KOLIKO TRAJE TRETMAN I DA LI JE BOLAN?

Sam tretman (ne uključujući prethodnu pripremu kože) traje oko 15 min I potpuno je bezbolan.

KOLIKO ČESTO TREBA RADITI TRETMAN?

Već nakon prvog tretmana vidi se efekat.Za optimalne I dugotrajne rezultate najbolje je uraditi seriju od 4-6 tretmana.

KADA SE NE PRIMENJUJE OVAJ TRETMAN?

Ovaj tretman ne primenjujemo kod osoba sa ugradjenim pejsmejkerom,kao I kod osoba koje imaju ugradjene metalne inplante. Takodje se ne primenjuje u trudnoći,kod epilepsije,raka kože,dijabetesa,tromboze,terapije antikoagulansima.

Radiofrekvencija je deo inovativnog multifunkcionalnog kozmetičkog stuba koji može da se kombinuje sa ukupno 9 modernih metoda za klasične kozmetičke tretmane i tretmane podmlađivanja lica i očne regije. Svaka od 9 funkcija može se koristiti kao samostalna metoda, dok se kombinacijom dve ili više povećava delotvornost tretmana.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.