Dijamantska mikrodermoabrazija (dijamantski piling)

Šta je mikrodermoabrazija?

Mikrodermoabrazija je neinvazivni tretman koji uklanja površinski sloj izumrlih ćelija kože kombinovanjem adekvatnog dijamantskog nastavka i vakuma. Ovim putem pored dubinskog čišćenja, podstiče se i stimulacija fibroblasta, pojačava mikrocirkulacija, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneracija kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože.

Koje su indikacije mikrodermoabrazije?

Ovim tretmanom postižu se odlični rezultati za širok spektar različitih problema kože: nečista koža, proširene pore, ožiljci od akni, povećana pigmentacija i fleke, sitne bore I zatezanje kože. Ovaj tretman mozemo primenjivati na licu,vratu I dekolteu.

Prednosti mikrodermoabrazije

Mikrodermoabrazija je jedna od najboljih osnovnih piling metoda. Dijamantska dermoabrazija ili dijamantski piling, omogućava nežnu abraziju česticama dijamanata, posle cega se  koža regeneriše, čisti i zateže. Mikrodermoabrazijom se skida sloj izumrlih ćelija i omogućava bolji prodor preparatima koji vraćaju koži zdrav izgled i ona postaje sveža, zdrava i bez nepravilnosti.Efekat je vidiljiv već posle prve primene ove vrste pilinga. Tretirajuci kožu ovom metodom ten se izjednačava, koža postaje glatka.

Koliko traje tretman mikrodermoabrazije i da li je bolan?

Procedura je gotovo bezbolna i traje oko 20 min. Može doći do pojave blagog crvenila zbog pojacane cirkulacije,ali ono nestaje već po završetku tretmana. Nakon ovog tretmana,klijenti se mogu vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Koliko često možemo raditi ovaj tretman?

Ovaj tretman će najviše pomoći osobama koje žele da svojoj koži pruže efekat vidljiv odmah nakon primene ovog tretmana. Bore postaju pliće, izgled kože blistav I mekan na dodir.

Tretman mozemo raditi u razmaku od 7 do 14 dana,u zavisnosti od tipa kože,kao I kakav efekat želimo da postignemo.

Ovaj tretman može posluziti kao pripremni tretman za ostale kozmetičke procedure.

Kada mikrodermoabrazija nije preporučljiva?

Mikrodermoabrazija nije izbor za kožu sa intezivnom rozaceom,kao I kod kože sa upalnim procesom(bakterijska ili gljivična infekcija). Takodje se ne sme primenjivati kod akutnog Herpesa.

Dijamantska mikrodermoabrazija (dijamantski piling) je deo inovativnog multifunkcionalnog kozmetičkog stuba NONEEDLE MESO 9 in 1, koji može da se kombinuje sa ukupno 9 modernih metoda za klasične kozmetičke tretmane i tretmane podmlađivanja lica i očne regije. Svaka od 9 funkcija može se koristiti kao samostalna metoda, dok se kombinacijom dve ili više povećava delotvornost tretmana.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.