Nano glow 3d

NANO GLOW 3d aparat je poslednja reč aparativne kozmetike u polju mezoterapije.

Ovaj revolucionarni aparat radi po principu tri kombinovane tehnologije u jednom aparatu, za ocuvanje koze lica,a to su Nano needling,radiofrekcencija I elektrostimulacija mišića.

Nanoneedling  je neinvazivni prijatni piling,koji sa posebnim silikonskim sterilnim nano chipovima  ravnomerno uklanja epidermalni sloj do 1mm dubine(otklanja izumrle celije) Istovremeno mezoterapijski aplikuje serum integrisanom sondom(bipolarna radiofrekvencija) koja savrseno elektronski kontrolise dozu seruma,ali I zagreva celije I stimulise stvaranje kolagena,što koži daje čvrstinu I jedriji izgled. Pored toga, sonda ima ugradjenju i treću tehnologiju, tj. elektrostimulaciju mišića lica koja vrši limfnu drenažu i ojačava muskulaturu očne regije emliminišući bore i budeći uspavanu kožu na detoksinaciju i samoregeneraciju. Kao rezultat dobijamo lepšu I zategnutiju kožu.

KADA SE KORISTI NANO GLOW 3D?

Nano glow 3D koristi se kod:

 • Bora i smanjene elastičnosti kože
 • Opuštene i umorne kože
 • Hiperpigmentacije

PREDNOSTI NANO GLOW 3D TRETMANA:

Zbog svoje neinvazivnosti,a maksimalne efikasnosti Nano Glow 3d je namenjen svim tipovima kože(od masne,pa do suve I osetljive). Zahvaljujuci jačini,delotvornosti i udruženom dejstvu 3 tehnologije u jednom aparatu (tri tretmana u jednom),postiže se:

 • Revitalizacija kože
 • Eksfolijacija i piling lica
 • Povećan stepen hidratacije
 • Stimulacija ćelijskog metabolizma
 • Povećana imunoaktivnost ćelija
 • Dublje aplikovanje seruma
 • Rejuvenizacija zrelije kože
 • Redukcija ožiljka
 • Smanjena hiperpigmentacija

KOLIKO TRAJE TRETMAN I DA LI JE BOLAN?

Vreme trajanja tretmana je individualno,u zavisnosti od stanja kože I rezultata koji žele da se postignu.Raspon trajanja tretmana je izmedju 20 i 40 minuta i potpuno je prijatan za klijenta.

BROJ POTREBNIH PONAVLJANJA TRETMANA

Potpuno neinvazivnom procedurom regeneracije I rejuvenacije,koža je temeljno očišćena,duboko hidrirana i nahranjena,glatka,mekša i svežeg izgleda već posle prvog tretmana. Efekat se povećava svakim sledećim ponavljanjem i ukoliko se tretmani izvode u seriji od 4-6 tretmana na 7-10 dana,uspešno se rešavaju problematična stanja na koži i uspostavlja se balans i nega kože.

Tu smo zbog vas

Besplatne konsultacije

Kontaktirajte nas i zakažite besplatne konsultacije, kako bi mogli da vam predložimo najbolji tretman za vas. U odnosu na vaše potrebe kreiramo za vas poseban set tretmana kako bi imali najbolje efekte.
0
Počeli sa radom
0
paketa
0
tretmana
0
člana tima

Naše zadovoljne mušterije

Problem sa uraslim dlačicama nisam godinama uspevala da rešim. Medjutim, već posle prve epilacije u salonu My Way, tačkice po nogama i preponama su potpuno nestale. Neverovatno! Hvala do neba.

Verica Mekenjišac, Preduzetnica

Moj prvi i jedini izbor što se tiče trajne epilacije! Profesionalno, komforno i najbitnije-tretmane radi ljubazno osoblje koje je i medicinski obrazovano. Lepota svakako ali bezbednost mi je na prvom mestu.
#onokad želim i dlačice da uklanjam sa stilom “My Way” laser centar je moja priča!

Tijana Kadović, Estradna umetnica

Ono što je meni kao medicinskom radniku na prvom mestu je higijena,sterilnost i stručnost,a sve to sam našla na jednom mestu. Povrh svega novi aparati i to je dobitna kombinacija. My Way laser studio ispunio je sva moja očekivanja.

Jovana Perišić, Viša medicinska sestra

Već nakon prvog tretmana epilacije imam fenomenalne rezultate. Nov aparat, predivan ambijent,osoblje sručno i ljubazno. Cene i više nego pristupačne. Vidimo se uskoro ponovo.

Marija Stanojević, Defektolog

Čim sam čula za najnoviji aparat za tretman lica Nano Glow 3d i pročitala njegove prednosti morala sam da ga isprobam. Utisci su fenomenalni već posle prvog tretmana. Tretman je bio prijatan,a koža nakon njega blistava i glatka. Svakako ću ponoviti.

Ana Mihajlović, Knjigovođa

My Way je put kojim ću sigurno nastaviti da idem uvek. Prijatna atmosfera, divne i profesionalne devojke! Epilaciju bi preporučila toplo svima, jer trajno štedi dragoceno vreme izgubljeno na svakodnevna brijanja . Salon za svaku preporuku u kojem cete se osecati lepo a iz kojeg cete izaći zadovoljni.

Aleksandra Tošin

Tražila sam neko malo i privatno mesto gde ću moći da sredim lice i uživam u tretmanima, i u studiju My Way sam to i dobila. Potpuno drugačiji pristup, opušten i profesionalan u isto vreme, prezadovoljna. Najbolje ste!

Jelena Novarlić, Brand employer manager

SLOBODNO NAS KONTAKTIRAJTE ZA DODATNE INFORMACIJE ILI ZAKAZIVANJE

Tu smo zbog vas.